Nieuwe website laten maken die vindbaar is

SEO vindbaar in zoekmachines

Vindbaar

Uw nieuwe website vindbaar in zoekmachines zoals Google

Nieuwe website gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Ook zonder onze hulp makkelijk aan te passen

Nieuwe website 100% uw eigendom

Uw eigendom

Na oplevering is de website 100% uw eigendom

Geen maandelijkse kosten

Geen maandelijkse kosten

Geen maandelijkse kosten, geen contract nodig.

Heeft u een nieuwe professionele website nodig óf is uw oude website aan vervanging toe? Wij helpen u graag en adviseren hierover waar nodig. Hoe werkt het.. U zult ons eerst moeten benaderen waarna wij een afspraak gaan maken met u. Dit kan bij u op locatie maar kan ook via mail of zelfs telefonisch.

Zodra wij een website gaan bouwen schetsen wij eerst een voorbeeld. Aan de hand van het voorbeeld maakt u een beslissing. Natuurlijk kunnen wij elk voorbeeld aanpassen aan uw wensen waar nodig. Let wel op dat een website maken en vindbaar zijn afhankelijk is van veel factoren. Het is dus soms niet verstandig of aan te raden om bepaalde aspecten wel of niet toe te voegen.  Een voorbeeld: u heeft een glaszettersbedrijf en wil alleen gevonden worden op het zoekwoord “glaszetter”. U vergeet dan waarschijnlijk dat er heel wat meer bedrijven zijn die ook “glaszetter” zijn.  Ga daarom altijd op zoek naar datgeen wat uw bedrijf zo uniek maakt. Het is mogelijk!

Zullen wij eens een mooi concept gaan maken voor u? *klik hier*

Nieuwe website

WordPress

Wordpress CMS

Al onze website worden gebouwd in WordPress wat overigens het meest gebruikte programma is voor bouwen van websites. Het voordeel van een Wordpress professionele website is de gebruiksvriendelijkheid. U kunt later altijd (zelf) tekst, foto’s of afbeeldingen toevoegen of verwijderen.

Ook voor mobiel

Mobile Responsive

58% van de website bezoeken komen van een mobiel apparaat. Het overige van een desktop/PC. Het is daarom van belang dat een professionele website Mobile Responsive gebouwd gaat worden. Dit betekend dat hij goed én snel zichtbaar is op bijvoorbeeld een Smartphone of Tablet.

Vindbaar in Google

Vindbaar in Google

Wat heeft u aan een mooie website die niet gevonden kan worden… inderdaad niets! Wij als partner van Google zorgen voor de vindbaarheid van uw nieuwe website. Deze techniek heet SEO Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie.

Nieuwe website laten maken

Enkele betekenissen

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u een website kunt bouwen en onderhouden. Ooit begon Wordpress als een blog-systeem waarmee bloggers hun verhalen konden delen wereldwijd. WordPress is nu zelfs zó goed dat het zelfs door grote (Fortune 500) bedrijven wordt gebruikt.

Mobile responsive webdesign betekent dat u zorgt dat uw website zich aanpast aan de grote én het type scherm waarop het vertoond wordt. Zo zorgt u ervoor dat de website schaalt maar dat teksten toch leesbaar blijven voor de gebruikers. Ook op een klein scherm zoals een smartphone.

SEO of Search Engine Optimization is een verzamelnaam voor alle processen die meewerken aan het organisch hoog scoren van een webpagina in zoekmachines. Door effectief gebruik van SEO technieken is het mogelijk om meer bezoekers te trekken naar gewenste webpagina's. Er zijn meer dan 3,5 miljard webpagina’s te vinden op het internet!

U heeft net een nieuwe website en wilt deze zo snel mogelijk laten indexeren door Google zodat u snel gevonden wordt op het internet. Gemiddeld duurt dit ongeveer vier dagen tot twee maanden. Dat is best een lange periode maar er zijn ook ontzettend veel websites op het internet die stuk voor stuk geïndexeerd moeten worden!