Website verouderd – Website upgrade – Website update

Website verouderd

“Dit kan echt niet meer” of “zo oud als de weg naar Kralingen”. Dit horen wij wel vaker en men denkt dan gelijk het ergste, niet nodig dus. Wij kunnen in veel gevallen uw oude website weer tot leven brengen en zelfs vindbaar maken in Google. Als ondernemer heeft u het meestal (te) druk met ondernemen en dan komt ook een update van de website er nog bij. Wij nemen deze taak geheel van u over en natuurlijk uitsluitend in overleg met u.

Elke bestaande website zal mee moeten met de huidige ontwikkelingen. Zowel van uw bedrijf of organisatie áls binnen de mogelijkheden van de zoekmachines zoals Google. Soms kunnen wij met een goede SEO installatie en aanpassingen de vindbaarheid al met 75% verhogen en soms zelfs nog meer. Ook komt het steeds vaker voor dat u elders een dure website heeft aangeschaft en de support en/of vindbaarheid ver te zoeken is. Een “dure” of bestaande website is meestal niet het probleem maar als het dan nog wat oplevert zou het mooi zijn. Helaas volstaat een mooie professionele website hier niet alleen in, er spelen meer aspecten mee.

Zullen wij eens vrijblijvend gaan kijken naar uw bestaande website? *klik hier*

Website vernieuwen

Lay-out aanpassen

Website layout aanpassen

Is uw bestaande website niet meer van deze tijd qua website lay-out en/of indeling? Ook dat kunnen wij voor u upgraden en aanpassen waar nodig. In sommige gevallen draait er nog op uw website Flash. Die moet als eerste de prullenbak in.  Wat toen hot was is nu waarschijnlijk “not done”.

Geschikt maken voor mobiel

Mobile Responsive

Het zou goed kunnen dat uw bestaande website niet is gebouwd voor een mobiel apparaat. In sommige gevallen is het niet nodig om een nieuwe professionele website aan te schaffen. Wij gaan dan kijken of wij uw huidige website responsive (mobiel gebruiksvriendelijk) kunnen maken.

Koppel sociale media

Sociale media koppelen

Sociale media is niet meer weg te denken en een koppeling daarin is van belang voor Google. Hoe meer verkeer naar en van uw website hoe betere positie in Google. Daarom is het verstandig dat wij uw bestaande website gaan koppelen aan bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Twitter.

Je website beveiligen

SSL veilige verbinding

Heeft u wel een SSL slotje voor uw domeinnaam staan? Google zal uw website gaan controleren op betrouwbaarheid. Indien het slotje ontbreekt krijgt een bezoeker te zien dat uw website niet betrouwbaar is. Dat is natuurlijk een slechte reclame voor uw bedrijf of onderneming.

Enkele betekenissen

Het slotje, ook wel SSL verbinding genoemd staat voor een versleutelde website verbinding. Deze SSL verbinding wordt verkregen door een SSL-Certificaat waarmee kleine gegevensbestanden worden verstuurd. Hiermee is het voor cybercriminelen erg moeilijk om gegevens van uw website te gebruiken voor criminele doeleinden.

Mobile Responsive Webdesign betekent dat u zorgt dat uw website zich aanpast aan de grote én het type scherm waarop het vertoond wordt. Zo zorgt u ervoor dat de website schaalt maar dat teksten toch leesbaar blijven voor de gebruikers. Ook op een klein scherm zoals een smartphone.

Het koppelen van een WordPress website aan social media heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is de vindbaarheid van uw onderneming of organisatie op het internet en vooral in de zoekmachine zoals Google.