Wij van Web Service doen het samen!

Mogen wij ons voorstellen

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij van Web Service zijn uw kracht en ondersteuning in de digitale wereld en uw visitekaartje. Web Service Zeeland is opgericht in 2008 en is een kleine onderneming met grote mogelijkheden.  Met onze kennis en expertise maken wij van elke website een succes voor elke onderneming. Ons bedrijf heeft uiteenlopende krachten en is gebaseerd op het ontwikkelen van techniek vormgeving en marketing.

Wij zetten ons graag in voor kleine en middelgrote ondernemingen. Van eenmanszaak tot BV of vereniging én organisaties. Voor ons is het dagelijkse kost. Bij ons draait het om het succes van elke onderneming. Van kapsalons tot accountantskantoren, voor elk een op maat gemaakt concept.

Een mooie website bouwen doen veel van onze concullega’s maar is de website dan wel te vinden op Google?! In de afgelopen jaren heeft een zoekmachine zoals Google zijn diensten aangepast. Zo komen er steeds meer eisen om opgenomen te worden in een zoekmachine. Snelheid is er 1 van maar wat dacht u van responsive websites en/of SEO toevoeging? Wordt het u al te ingewikkeld…………..? Dan bent u niet alleen want het is ook best ingewikkeld en veel concullega’s laten het hier al afweten.

Wij zorgen naast een prachtige vormgeving, logo ontwerp én design ook voor een gebruiksvriendelijke oplossing. Wenst u graag zelf tekst of foto’s toe te voegen zonder onze tussenkomst? Prima, dan geven wij u daar gewoon wat les in hoe het allemaal werkt.  U bepaalt tenslotte zelf wat er moet gebeuren. Het is immers uw website en niet die van ons.

Wenst u contact met ons buitendienst “mannetje” ? Maak dan nu een afspraak via 0118-820 254 of mail ons.

Wij van Web Service Zeeland

Eric Lokker

Eric Lokker

Grote Smurf

Isabelle Lokker

Isabelle Lokker

Grafisch poppetje

Willem van Haren

Willem van Haren

Buitendienst mannetje

Corine Lokker

Corine Lokker

Regeltante